• Een oplossing zonder hak- en breekwerk  • Expertiseverslag ontvangen binnen 3 werkdagen    • Geen voorrijkosten  • Alle soorten lekkages opsporen    • Mogelijkheden tot klein bouwkundig herstel

Direct bellen?

+3278319985

Succesvolle detectie in een drukke restaurant

  24/7 bereikbaar

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Snelle service 

Direct Offerte opvragen →

Niemand zit te wachten op lekkage. Zeker niet de managers van de Burgerking op De Voorwaarts in Apeldoorn, waar voor het verhelpen van de lekkage hak- en breekwerk toegepast moet worden om de lekkende leiding te vinden en te herstellen. Onze inspecteurs lossen dat anders op.

Bijvoorbeeld bij deze Burgerking in Apeldoorn. Hier werd een oplossing gevonden waarbij onnodig hak- en breekwerk, overlast en extra kosten dit restaurant bespaard bleven. Het gaat hier om een goed voorbeeld van de lekkage op een specialistische en efficiënte manier verhelpen.

Onze lekdetectie inspecteurs werden hier voor een lekkage in de keuken van dit restaurant ingeschakeld. De lekkage zorgde namelijk voor een erg natte vloer en dat is gevaarlijk voor het personeel. Met behulp van beproefde technieken en moderne apparatuur, werd de exacte locatie snel opgespoord. Echter bevond de lekkage zich in de vloer van de keuken. Herstel van deze leiding betekende dat een groot gedeelte van de vloer uitgebroken moest worden. Dat zou betekenen dat het restaurant meerdere dagen dicht zou moeten blijven. Dit zou een erg in de kosten lopen voor het restaurant. Echter adviseerde de inspecteurs ter plaatse een creatieve oplossing om dit te vermijden.

In plaats van het uitbreken van de leiding in de vloer werd er namelijk voor gekozen om vanaf boven het systeemplafond een nieuwe waterleiding te monteren. De toevoer naar de oude leiding waar het lek zich bevond werd afgesloten en hiervoor werd in plaats een nieuwe leiding gemonteerd. Hierdoor werd het lek gestopt en het waterleidingsysteem hersteld.

Direct Offerte opvragen →